nieuws

Nieuwe overnames voor top 100-speler Rivez

Branche 1567

Nieuwe overnames voor top 100-speler Rivez

Het Helmondse Rivez Assurantiën & Risicobeheer  breidt verder uit met een drietal overnames in de regio. Het bedrijf heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2018 de assurantie-activiteiten overgenomen van Hauzer & Partners (Venlo), Assurantiekantoor Relou (Erp) en Van den Boom Assurantiën (Gemert). Alle medewerkers van de betreffende kantoren gaan mee over naar de nieuwe eigenaar. 

De kantoren van Relou en Van den Boom zullen worden samengevoegd en gezamenlijk verder gaan vanuit het voormalige kantoor van Relou in Erp. De vestiging in Gemert gaat dicht. De kantoren van Rivez in Venlo zullen worden samengevoegd op één adres.  “In een snel veranderende wereld van schaalvergroting, de toenemende vraag naar gekwalificeerd advies maar bovenal lokale aanwezigheid en een persoonlijke manier van zakendoen is de behoefte van Rivez om verder uit te breiden alleen maar toegenomen”, zo stelt het bedrijf in een toelichting.

Eerder overnames

De recente overnames passen in de groeistrategie van Rivez. De afgelopen jaren heeft Rivez haar activiteiten in Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg uitgebreid met meerdere overnames waaronder Van Ravensteijn (Nistelrode), E & H Adviesgroep (Venlo), Jan Lucassen Assurantiën (Sevenum) en Evercare (Sevenum).

Top 100-speler

Rivez is een van de grotere zelfstandige en onafhankelijke assurantie-adviesbedrijven in Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg met een vijftal vestigingen. Landelijk behoort Rivez tot de 100 grootste assurantiebedrijven. Het bedrijf is actief op meerdere terreinen zoals advisering op verzekeringsgebied aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Daarbij doet het rechtstreeks zaken met de meeste Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs . Daarnaast beschikt Rivez over een eigen assuradeurenbedrijf.

In totaal zijn er nu zo’n 80 medewerkers werkzaam bij het adviesbedrijf.

 

 

 

Reageer op dit artikel