nieuws

Centraal Beheer gaat telefoons repareren

Branche 1034

Centraal Beheer gaat telefoons repareren

Centraal Beheer introduceert als eerste verzekeraar een dienst voor telefoonreparatie. Hiermee speelt Centraal Beheer volgens eigen zeggen in op de veranderende klantbehoefte.

Marteyn Roose, directeur bij Centraal Beheer: “De smartphone is niet meer uit ons leven weg te denken. En gaan ze stuk, dan wil je dat graag snel en goed opgelost hebben. De markt voor reparatie kent veel aanbieders en grote verschillen in prijs en kwaliteit. Door gebruik te maken van herstellers uit ons netwerk kunnen we zorgen voor een goed prijs- kwaliteitverhouding en weten we dat de reparateurs betrouwbaar zijn.”, aldus Roose.

Reparatie thuis of op de sportschool

Via de website van de verzekeraar kan een reparatieafspraak worden gemaakt. Vervolgens kunnen gebruikers de reparatie bij één van de vijf servicepunten laten verrichten, maar er kan ook een afspraak thuis of zelfs op de sportschool worden ingepland. Volgens de verzekeraar hebben klanten behoefte aan dergelijke dienstverlening.

 

Reageer op dit artikel