nieuws

Ook Aon op plenaire podium am:innosurance

Branche 943

Ook Aon op plenaire podium am:innosurance

Hoe vernieuw je in een branche die steeds consolideert? En wat kunnen we afkijken van andere branches? Tijdens am:innosurance, op 12 juni in Eindhoven, vertellen Lard Friese (NN Group) en Rogier Sparreboom (Aon) over hoe zij integreren én innoveren.

NN Group werkt momenteel aan de integratie van Delta Lloyd, Aon doet hetzelfde met UMG. Maar hoe doe je dat: integreren én innoveren? En hebben nieuwe Fintechs het wellicht makkelijker? Daan Weddepohl (oprichter van PeerBy) vertelt over zijn ervaringen met de deeleconomie. Ook de insurtechs Gavin en Insure App zijn van de partij.

Energiecommissaris

Slotspreker Ruud Koornstra is energiecommissaris en bevlogen ondernemer (denk Lingo, Oxxio, Tendris, Led-lamp). Hij laat zien welke innovaties de verzekeringssector absoluut in de gaten moet houden.

Kijk hier voor het hele programma en om in te schrijven.

Reageer op dit artikel