nieuws

NVGA am: Innovatieprijswinnaar Openclaims wil met nieuw geld ook de grens over

Branche 596

NVGA am: Innovatieprijswinnaar Openclaims wil met nieuw geld ook de grens over

Schadeplatform Openclaims had gisteren meer goed nieuws naast het winnen van de prestigieuze NVGA am: Innovatieprijs. De startup maakt ook bekend € 1,3 mln aan nieuwe funding te hebben opgehaald. Met deze tweede investeringsronde breidt Openclaims het team uit om verder te groeien in de Nederlandse markt en ter voorbereiding van een gang naar het buitenland.

De investering komt van een groep huidige investeerders, waaronder Velocity Capital en Tablomonto. Met het opgehaalde geld zal Openclaims het team, dat bestaat uit meer dan 20 medewerkers van 7 nationaliteiten, verder uitbreiden op het gebied van Marketing, Sales en Development.

Schadelast verlagen

Gisteren kreeg Openclaims tijdens het congres van volmachtvereniging NVGA de prestigieuze NVGA am: Innovatieprijs uitgereikt voor WA Connect, het platform waarbij een schadeveiling en verhaalservice worden gecombineerd. Volgens Openclaims kunnen verzekeraars en volmachtbedrijven met deze werkwijze de schadelast met minimaal 30% verlagen.

Verschillende partijen

Openclaims begon in 2015 en werkt inmiddels voor verschillende partijen in de verzekeringsmarkt. Onder de klanten bevinden zich onder andere Centraal Beheer, Ditzo, Independer en Hema Verzekeringen.

Reageer op dit artikel