nieuws

Nico Dekker definitief weg bij UMG

Branche 1927

Nico Dekker definitief weg bij UMG

Het hing na de overname door Aon al een tijdje in de lucht, maar sinds begin deze maand is Nico Dekker niet meer de algemeen directeur van  Meeùs, onderdeel van UMG. Dekker vertrekt bij UMG amper twee jaar nadat hij overkwam van het voormalige moederbedrijf Aegon. 

Bij UMG was Dekker met name verantwoordelijk voor het zakelijk adviesbedrijf van Meeùs inclusief de unit Pensioen, Inkomen en Zorg.  Hij speelde een belangrijke rol in het succesvol maken van de gekozen sectorstrategie en het invoeren van een salesmanagementcultuur. Belangrijke onderdelen daarbij zijn geweest de herinrichting van het zakelijk bedrijf, de verdere ontwikkeling van ‘Mijn Meeùs’, de invoering van een uniform gespreksverslag en de succesvolle pilot voor tijdschrijven.

Geen plek in nieuw fusiebedrijf

De integratie van Aon en UMG is voor Dekker reden om zijn loopbaan elders te vervolgen. Begin november vorig  jaar werd de overname van  Unirobe Meeùs Groep door Aon definitief. Korte tijd later werd duidelijk dat er voor Arto Willemsen (CFO UMG),  Frank Kraakman (directeur IAK) en Dekker geen  plek zou  zijn in het nieuwe fusiebedrijf.

Begin februari  maakt Willemsen bekend te vertrekken bij UMG. Over de toekomst van Kraakman is nog niets naders bekend.

 

Reageer op dit artikel