nieuws

De Goudse benoemt Henk Raué tot nieuwe RvC-voorzitter

Branche 910

De Goudse benoemt Henk Raué tot nieuwe RvC-voorzitter

Henk Raué is op 20 april benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van De Goudse. Hij is de opvolger van Maarten Dijkshoorn, die na acht jaar afscheid heeft genomen.

Henk Raué heeft ruime ervaring in de financiële sector. Hij bekleedde verschillende directiefuncties bij Delta Lloyd Verzekeringen en is ook CEO/directievoorzitter geweest bij ABN AMRO Verzekeringen. Van 2007 tot zijn pensionering in 2011 was hij lid van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd N.V.

Maarten Dijkshoorn: “Het stokje wordt overgegeven aan een man die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Henk op professionele wijze de Raad van Commissarissen zal voorzitten en zal meehelpen om het succes van De Goudse voor de toekomst te waarborgen.”

Reageer op dit artikel