nieuws

Swim for Tim diner krijgt tweede editie

Branche 499

FlexFront Groep en Nationale Waarborg organiseren op 2 juli 2018 de tweede aflevering van het Swim for Tim diner. Met de goededoelenactie hopen de organisatoren dit jaar € 61.500 op te halen voor de strijd tegen spierziekte ALS.

Swim for Tim diner krijgt tweede editie

FlexFront en Nationale Waarborg begonnen de actie ‘Swim for Tim’ twee jaar geleden nadat bij medewerker Tim van den Berg de destructieve spierziekte ALS werd geconstateerd. Van den Berg overleed afgelopen augustus.

Het initiatief om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland leverde afgelopen twee jaar ruim € 200.000 op. Dit jaar gaan 41 man niet zwemmen in de strijd tegen de spierziekte, maar klimmen. Op 31 mei bedwingen collega’s, vrienden, familieleden en branchegenoten de Mont Ventoux. Elke deelnemer probeert € 1.500 op te halen voor het goede doel.

Viergangendiner

Dat gebeurt behalve met de beklimming van de Ventoux met een veiling. Daarnaast komt er net als vorig jaar een Swim for Tim diner. Een topchef zal op maandagavond 2 juli in een restaurant in het midden van het land koken voor 200 gasten. Een couvert kost € 150 en komt volledig ten gunste van Stichting ALS Nederland. Reserveren voor het viergangendiner met wijnarrangement kan via de website van Swim for Tim.

Reageer op dit artikel