nieuws

Nieuw! Permanent actueel met amweb

Branche 2005

Nieuw! Permanent actueel met amweb

Bezoekers van amweb zijn vanaf vandaag eenvoudig permanent actueel. Bij geselecteerde artikelen op amweb verschijnen toetsvragen die meteen te beantwoorden zijn. Resultaten zijn aanroepbaar in een digitaal dossier.

“We voorzien hiermee in een behoefte in de markt”, zegt hoofdredacteur Jannie Benedictus. “Steeds vaker lieten adviseurs weten dat ze dagelijks op amweb vertoeven en dus op de hoogte zijn van alles wat speelt. Het was alleen niet aantoonbaar te maken. Daar hebben we werk van gemaakt. Zo voorkomen we dat bezoekers van amweb content dubbel lezen: eerst bij ons en daarna nog eens bij de opleider.”

Aansluiting

Amweb produceert tientallen berichten per week. Die zijn niet allemaal nodig voor de permanent actueel eis zoals de toezichthouder die voorschrijft. Alleen bij geselecteerde artikelen verschijnen toetsvragen. Amweb is hiervoor een samenwerking aangegaan met opleider Hoffelijk Financieel. Die zorgt voor de juiste aansluiting op de toetstermen en borgt het Wft-niveau.

De geselecteerde artikelen worden geplaatst op de homepage van amweb en zijn ook altijd hier te vinden en na te slaan. Eens in de maand sturen we de pa-gebruikers een nieuwsbrief waar alle benodigde stukken van die maand in te vinden zijn. De artikelen zijn voor het grootste deel openbaar. Maar alleen ingelogde gebruikers kunnen de toetsvragen openklappen. Ook kunnen alleen ingelogde gebruikers kennis nemen van de met een slotje afgesloten, exclusieve, stukken.

Resultaten

De resultaten van de toetsen worden opgeslagen in een dossier en zijn eenvoudig aan te roepen en te overleggen aan bijvoorbeeld een leidinggevende, of indien nodig, de toezichthouder. Een abonnement kost € 6,95 per maand.

Klik hier om meteen aan de slag te gaan. Of lees de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Reageer op dit artikel