nieuws

Kentering in daling ledenaantal Adfiz

Branche 725

Brancheorganisatie Adfiz heeft vorig jaar 16 kantoren als nieuwe lid mogen inschrijven. Dit blijkt uit het jaarverslag van Adfiz dat later deze week verschijnt. Per saldo bleef het totaal aantal leden gelijk. 

Kentering in daling ledenaantal Adfiz

Over het precieze aantal leden doet Adfiz al jaren schimmig. Wel stel de brancheorganisatie dat in de 2017  “de ledenontwikkeling ten goede keerde”, daarbij verwijzend naar de 16 kantoren die als nieuw lid genoteerd mochten worden. Door overname en fusies bleef het absolute aantal leden ongeveer gelijk.

7 miljoen klanten

Samen vertegenwoordigen de Adfiz kantoren 55% van de particuliere en 85% van de zakelijke markt. In het vorige jaarverslag stelde brancheorganisatie dat haar leden ca. 15.000 mensen werk bieden en ongeveer 7 miljoen klanten bedienen.

Reageer op dit artikel