nieuws

Innosurance 2018: Daan Weddepohl, Lard Friese en Ruud Koornstra

Branche 1320

Innosurance 2018: Daan Weddepohl, Lard Friese en Ruud Koornstra

Wat is trending als het gaat om smart sharing en smart talking? Welke nieuwe modellen zijn er in risk en peer to peer verzekeren? Experts delen hun insights. Maar ook: hoe vernieuw je in een branche die steeds consolideert. En wat kunnen we afkijken van andere branches? Reken op bevlogen sprekers en stevige debatten tijdens am:innosurance op 12 juni 2018 in Eindhoven.

Sprekers zijn onder andere Daan Weddepohl (Peerby), Ruud Koornstra (duurzaam ondernemer en energiecommissaris), Arjan van Hessen (expert taal- en spraaktechnologie) en Lard Friese (CEO NN Group). Ook de insurtechs Gavin en Insure App zijn van de partij.

Innoveren en consolideren

Op het programma staan onder meer de kansen en valkuilen van de deeleconomie, de product-markt-fits van insurtechs en innovatie in tijden van consolidatie. Maar ook: smart talks, hoe kunnen mens en machine nou echt goed met elkaar praten? Slotspreker Ruud Koornstra is energiecommissaris en bevlogen ondernemer (denk Lingo, Oxxio, Tendris, Led-lamp) en laat zien welke innovaties de verzekeringssector absoluut in de gaten moet houden.

Profiteer van een vroegboekkorting en schrijf in voor 1 april 2018.

Reageer op dit artikel