nieuws

Barbara Stam aangesteld als Manager Operations bij InShared

Branche 1819

Barbara Stam aangesteld als Manager Operations bij InShared

Barbara Stam start per april 2018 als Manager Operations bij online verzekeraar InShared. Ze is in deze functie verantwoordelijk voor Claims en Customer Service. Stam gaat zich bij InShared focussen op de verdere optimalisatie van het bewaken van zowel de digitale als de menselijke klantervaring bij de verzekeraar.

Het verbeteren van (letsel)schadebehandeling en de ontwikkeling van mensen, organisaties en diensten, lopen als een rode draad door de carrière van Stam. Tot voor kort was ze actief als directeur van medische aansprakelijkheidsverzekeraar Centramed en als interimmanager bij MetZorg.

Stam: “InShared heeft de afgelopen jaren een nieuw geluid laten horen in de markt. Het bedrijf barst van de innovatie, ambitie en service. Ik voelde me er onmiddellijk thuis en kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te dragen zodat de klant de beste service krijgt”. Stam is de opvolger van Robbert Slim. Hij maakt in mei 2018 de overstap naar het team Business Development, dat zich richt op de verdere uitbouw van het platform OutShared.

Reageer op dit artikel