nieuws

Vier bedrijven in race voor NVGA am: Innovatieprijs

Branche 1664

Vier bedrijven in race voor NVGA am: Innovatieprijs

Vier partijen uit de volmachtbranche maken nog kans op de NVGA am: Innovatieprijs 2018. De selectiecommissie heeft C-Profile, Postex, Bugs Business en Openclaims genomineerd. De prijs wordt op 18 april in Utrecht uitgereikt.

Voor C-Profile en Openclaims is het de tweede keer dat ze meedingen naar de innovatieprijs. Beide bedrijven waren vorig jaar ook genomineerd. C-Profile dankt de nominatie aan Adviesportaal, een digitaal platform waarmee intermediairs hun particuliere relaties automatisch gepersonaliseerde informatie kunnen leveren. Openclaims heeft met WA Connect een vernieuwde schadeherstelservice in de markt gezet.

Postex en Bugs Business

Postex is genomineerd voor de innovatie Cloudplatform. Dat is een digitaal alternatief voor handmatige poststromen naar het intermediair. Postex behoorde vorig jaar ook tot de inzendingen maar werd toen niet genomineerd. Softwareontwikkelaar Bugs Business is in de race met Imago Designer, een flexibele toolkit voor weboplossingen.

Doel van de NVGA am: Innovatieprijs is het stimuleren van innovatie in het volmachtkanaal. De prijs kende dit jaar tien inzendingen, waarvan de selectiecommissie besloot er vier te nomineren.

Neerlandse

De NVGA am: Innovatieprijs werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt. Winnaar was Neerlandse die de prijs kreeg voor een model dat het overstromingsrisico in Nederland verzekerbaar maakt.

Volmachtdata

De uitreiking van de tweede editie vindt plaats tijdens het NVGA-congres op 18 april in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Thema van het congres is ‘Volmachtdata: goed waard’. In de jury van de innovatieprijs zitten Hermen van der Lugt (CEO Stichting Voorbereiding Pallas-reactor), Robert Witteveen (Vivat), Wim Heeres (Adfiz), Jannie Benedictus (hoofdredacteur am:) en Jorg Roodbeen (bestuurslid NVGA).

Reageer op dit artikel