nieuws

Rotterdam bruggenhoofd Europese cyberpractice JLT, Schouteren aanvoerder

Branche 1149

Sjaak Schouteren verruilt de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Aon voor stadgenoot JLT Specialty. Vanuit Rotterdam zal Schouteren leiding geven aan bussiness development en het vergroten van het risico bewustzijn op het gebied van cyber bij klanten door heel Europa.

Rotterdam bruggenhoofd Europese cyberpractice JLT, Schouteren aanvoerder

De benoeming van Schouteren is onderdeel van de vergroting van JLT Specialty’s Europese aanwezigheid met een groter Europees team dat zich specifiek richt op cyber risico management en verzekeringsoplossingen. “Groei van en investeren in onze cyber capaciteiten is van essentieel belang voor onze groeistrategie in de komende vijf jaren”, aldus Mark Wood, vice-voorzitter JLT Specialty Europe en voorzitter JLT Financial Lines Group. “We zijn in staat om onze klanten in heel Europa het beste te bieden met een Cyber Team dat elkaar versterkt en ondersteunt.”

VNAB en Young InSurance

Bij Aon was Schouteren als manager Cyber Risk Solutions verantwoordelijk voor alle cyber proposities binnen Nederland. Daarvoor was hij als business development manager werkzaam voor schade-expertise bureau Cunningham Lindsey. Schouteren is ook voorzitter geweest van het Cyber Platform van de VNAB en was een van de oprichters van Young InSurance Nederland en België.

Reageer op dit artikel