nieuws

Pension voor Fikkie op reisplatform Zwitserleven

Branche 793

Pension voor Fikkie op reisplatform Zwitserleven

Pensioenverzekeraar Zwitserleven heeft vandaag de Vrijetijd Reisverzekering geïntroduceerd. Tegelijkertijd heeft de verzekeraar, onderdeel van Vivat, een reisplatform live gezet. Hierop kunnen de vakantiegangers onder meer een oppasadresje zoeken voor hun hond.

De Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering is een doorlopende reisverzekering met dekking in alle werelddelen. Bagage in totaal verzekerd tot € 5.000 per verzekerde per reis. Bij meerdere verzekerden geldt dat er per reis maximaal €10.000 wordt vergoed voor alle verzekerden samen. Daarnaast zijn ook de medische kosten tijdens een buitenlandse reis verzekerd, mocht men onverhoopt naar de dokter moeten vanwege een spoedeisende medische noodzaak.

Samenwerking met start-ups

Het bijbehorende platform Zwitserleven Vrijetijd staat in het teken van vrijheid, onbezorgdheid en genieten. Zwitserleven gaat hiervoor samenwerkingen aan met verschillende start-ups, waarvan Withlocals en Petbnb de eerste zijn.

Exclusieve tours

Withlocals biedt toeristen unieke culinaire en culturele tours aan, waarbij een doorgewinterde local je host is. Samen met Zwitserleven is een aantal exclusieve tours ontwikkeld, die elke reis tot een extra bijzondere ervaring maken.

De perfecte oppas

Petbnb brengt hondenbaasjes in contact met hondenoppassen in de buurt. Op het Vrijetijd platform wordt een persoonlijke assistent aangeboden, die in overleg de perfecte oppas selecteert uit het bestand van Petbnb.

Iets extra’s bieden

Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie: “Een van de kernwaarden van Zwitserleven is vrijheid. Vandaar de keuze voor een reisproduct. In de basis is het een uitgebreide reisverzekering, maar we willen onze klanten altijd iets extra’s bieden. In eerste instantie met de start-ups Withlocals en Petbnb, maar er zullen er snel meer volgen.”

Kracht van het merk

Medio vorig jaar kondigde Vivat-topman Ron van Oijen al aan dat pensioenverzekeraar Zwitserleven ook in reis en autoverzekeringen zou stappen. Met de verbreding wil de verzekeraar de kracht van het merk nog beter benutten.

Reageer op dit artikel