nieuws

CFO Willemsen van UMG gaat niet mee naar Aon

Branche 2522

CFO Willemsen van UMG gaat niet mee naar Aon

Arto Willemsen,  CFO van Unirobe Meeùs Groep (UMG), krijgt geen rol bij de nieuwe eigenaar Aon Risk Solutions. Willemsen heeft besloten zijn loopbaan elders voort te zetten en ziet de overname door de assurantiemakelaar als een “natuurlijk vertrekpunt.” 

Willemsen werkte 10,5 jaar CFO bij UMG. Daarvoor werkte hij 5 jaar als CFO bij het levenbedrijf van Allianz Nederland. De komende maand zal Willemsen zijn werkzaamheden overdragen.

Wisselingen in directie

De stap van Willemsen past bij de wisselingen in de directie die hebben plaatsgevonden na de overname van UMG door Aon. De CFO in het gecombineerde bedrijf is Rogier Sparreboom. Hij werd drie jaar geleden bij Aon in deze functie benoemd. Voormalig UMG CEO Coen Mom maakt wel onderdeel uit van de nieuwe Aon-directie.

 

Reageer op dit artikel