nieuws

Atradius en DSW runners-up bij verkiezing beste werkgever

Branche 1252

Atradius en DSW runners-up bij verkiezing beste werkgever

Vermogensbeheerder Bouwinvest is door onderzoeksbureau Effectory uitgeroepen tot Beste Werkgever 2018-2019 in de financiële dienstverlening. Het bedrijf troefde daarmee net kredietverzekeraar Atradius (2) en zorgverzekeraar DSW af (3).

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden 636.978 medewerkers van 19 branches en sectoren hun werkgever. Deze konden zichzelf voor de verkiezing opgeven, waarna het onderzoek onder de werknemers door Effectory volgde.

Drie sterren

In de financiële dienstverlening hadden werknemers gemiddeld een 7,28 over voor hun werkgever. Bouwinvest kreeg daarbij drie sterren, hier lag de beoordeling meer dan een halve punt hoger dan bij het gemiddelde van de branche. DSW en Atradius kregen twee sterren. Zij scoorden 0,3 tot 0,5 punt meer dan het gemiddelde. De Volksbank (6) en zorgverzekeraar Menzis (7) kregen één ster (tot 0,3 hoger dan gemiddeld).

Pensioenfonds van de bouw

Vermogensbeheerder Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW). Sinds 2003 staat de vermogensbeheerder helemaal los van het pensioenfonds en treedt het voor verscheidene institutionele beleggers op als gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed.

Reageer op dit artikel