nieuws

Hoftijzer, Wagenaar en Nollen nieuwe NN-directeuren

Branche 1905

Hoftijzer, Wagenaar en Nollen nieuwe NN-directeuren

Nationale-Nederlanden heeft drie nieuwe directeuren benoemd bij NN Zakelijk Schade. Armand Hoftijzer wordt verantwoordelijk voor Groot Zakelijk, Maurice Wagenaar heeft Volmacht in zijn portefeuille en Arjan Nollen staat aan het hoofd van Marketing & Verkoop.

Hoftijzer komt over van Aon, waar hij deputy chief broking officer was. Hij wordt vanaf 1 februari verantwoordelijk voor de coassurantieportefeuille binnen Nationale-Nederlanden. Door de overname van Delta Lloyd keert NN onder eigen naam terug op de assurantiebeurs. Het beursbedrijf van de verzekeraar wordt weer onderdeel van het schadebedrijf.

Wagenaar en Nollen vervulden eerder managementposities binnen NN en Delta Lloyd. Zij zijn per 1 januari begonnen in hun nieuwe functies. Eerder maakte NN al bekend dat Gerard van Rooijen directeur Zakelijk Schade is geworden. Hij bekleedde hiervoor de positie van directeur Leven bij Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel