nieuws

Driessen nieuwe CEO Aon Hewitt Nederland

Branche 1234

Driessen nieuwe CEO Aon Hewitt Nederland

Frank Driessen (50) is per 1 april 2018 de nieuwe CEO van Aon Hewitt Nederland.Frank Driessen is momenteel Chief Commercial Officer (CCO) en Chief Actuary van Aon Hewitt Nederland.

Driessen (foto) is de opvolger van Pascal Hogenboom. Die kondigde twee maanden geleden zijn vertrek bij Aon aan.  Driessen moet de leidende positie van Aon binnen de Nederlandse pensioen- en investmentmarkt verder uit te bouwen. Naast een sterkere marktpositie wil Aon zijn klanten beter van dienst zijn bij de strategische ontwikkeling en implementatie van lokale en internationale pensioenoplossingen, investmentadvisering en fiduciair management.

Driessen werkt sinds 2001 in diverse leidinggevende functies bij Aon. Daarvoor werkte hij SPF Beheer en Akzo Nobel.

Reageer op dit artikel