nieuws

Adviesorganisatie Zicht wint prijs voor ‘beste service’

Branche 1816

Adviesorganisatie Zicht wint prijs voor ‘beste service’

Zicht, de adviesdochter van Nationale-Nederlanden, heeft in de categorie assurantiekantoren de Beste Service Award 2018 in gewonnen. Bij de banken won Knab. Bij de verzekeraars werden prijzen verdeeld tussen Ditzo (algemene verzekeraars) en bespaarplatform United Consumers (zorg- en autoverzekeringen). 

Voor  het eerst in het zevenjarig bestaan van deze award werd de categorie ‘assurantiekantoren’ meegenomen door de organisator van de prijs, Opiness. Dit is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunt beoordelen en kunt vergelijken op klantoordeel.

Gemiddelde score 8,5

De winnaar is de aanbieder met het hoogste rapportcijfer van klanten in een sector en minimaal 100 reviews op peildatum 10 januari 2018 op Opiness.nl. Zicht was  op de peildatum goed voor een gemiddelde score van  8,5.

Nummer  9 in am:top 100

Zicht  telt 500 medewerkers, verspreid over de kantoren in Den Bosch (hoofdkantoor), Capelle aan den IJssel, Alkmaar, Apeldoorn en Nederweert. Het bedrijf staat op plaats 9 in de meest recente am:top  100 van grootste intermediaire bedrijven en boekte in 2016 een omzet van € 47 mln.

Reageer op dit artikel