nieuws

Inschrijven voor NVGA am: Innovatieprijs 2018 kan nog tot 15 januari

Branche 1238

Inschrijven voor NVGA am: Innovatieprijs 2018 kan nog tot 15 januari

Partijen kunnen zich nog tot 15 januari aanmelden voor de NVGA am: Innovatieprijs 2018. Deze prijs wordt komend voorjaar voor het tweede jaar op rij toegekend aan de partij met de meest impactvolle innovatie voor de volmachtbranche. De eerste winnaar was Neerlandse met een verzekeringsoplossing voor overstromingsrisico’s.

De eerste NVGA am: Innovatieprijs werd in april uitgereikt tijdens de Marktdag Volmachten van de NVGA en het Verbond van Verzekeraars. Neerlandse ging er met de hoofdprijs vandoor. De prijs is de opvolger van de innovatieprijs die am: tien jaar lang uitreikte in samenwerking met Generali. Deze oude prijs was er voor het intermediair, de nieuwe staat open voor intermediairs, volmachtbedrijven, verzekeraars, toezichthouders en alle andere partners in de keten, in relatie tot volmacht.

Uitreiking 18 april

Voor de tweede NVGA am: Innovatieprijs van 2018 kunnen partijen uit de volmachtbranche zich tot 15 januari aanmelden. De uitreiking vindt plaats tijdens het NVGA-congres op 18 april 2018. In de jury zitten Hermen van der Lugt (CEO Stichting Voorbereiding Pallas-reactor), Robert Witteveen (Vivat), Wim Heeres (Adfiz), Jannie Benedictus (hoofdredacteur am:) en Jorg Roodbeen (bestuurslid NVGA).

Reageer op dit artikel