nieuws

Hogenboom weg als CEO bij Aon Hewitt

Branche 2293

Hogenboom weg als CEO bij Aon Hewitt

Pascal Hogenboom (48) vertrekt per 1 april 2018 op eigen initiatief als CEO van Aon Hewitt Nederland. De komende maanden blijft hij beschikbaar om Aon de gelegenheid te geven een geschikte opvolger te vinden.

Hogenboom is al sinds 2013 CEO van Aon Hewitt. Hij werkt sinds 2008 bij Aon en bekleedde sindsdien diverse managementfuncties. Daarvoor vervulde hij een aantal leidinggevende functies onder andere bij de VvAA Groep.

Snel veranderende pensioenmarkt

Marc van Nuland, country manager Aon Nederland stelt het vertrek van Hogenboom te betreuren maar te respecteren.  “Onder Pascal’s leiding is Aon Hewitt in Nederland succesvol herpositioneerd,” aldus Van Nuland, country manager Aon Nederland. “Hij heeft de organisatie aangepast om adequaat in te kunnen blijven spelen op de snel veranderende pensioenmarkt. Daarnaast heeft hij zich buitengewoon ingezet voor onze relaties en de verdere ontwikkeling van de Aon United-visie die wij gezamenlijk delen.”

Integratie UMG

Aon telt na overname van branchegenoot UMG, begin vorige maand afgerond, in Nederland  31 locaties met 2.900 medewerkers. Na de integratie van UMG blijven daar nog maximaal 12 locaties van over.

Reageer op dit artikel