nieuws

H&M, hypotheekrente en Hillen; het beste van 2017

Branche 1273

H&M, hypotheekrente en Hillen; het beste van 2017

De bezoekcijfers van amweb weerspiegelen de drukte op huizenmarkt: de berichten over hypotheekrente, de hypotheekplannen van Rutte en de afbouw van de wet-Hillen werden in 2017 massaal gelezen. Ook heel hoog scoorde het bericht: ‘H&M te laat betaald? Geen hypotheek’.

De meeste interesse was er dit jaar (maar het is nog niet om) voor de waarschuwing van de Hypotheker voor de populariteit van de rentevaste periode van 30 jaar. Ook een bericht over een Radaruitzending waarin de gevolgen van de kabinetsplannen werden besproken gooide hoge ogen, net als het terugkrabbelen van de coalitie inzake de wet-Hillen. En ook hoog scoorde het bericht over de BKR-registraties die het voor mensen met kleine betalingsachterstanden uit het verleden vrijwel onmogelijk maken om nog een hypotheek te krijgen.

Het beste van 2017

Maar er is meer om op terug te kijken. De redactie van am: selecteerde uit am:magazine een aantal artikelen uit 2017. Van de dubbele pet van de Consumentenbond tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om nog eens na te lezen. Of over door te praten. Download de bundel hier.

Reageer op dit artikel