nieuws

Teken in op am:jaarboek 2017

Branche 800

Teken in op am:jaarboek 2017

De verzekeringsmarkt krimpt en consolideert. Wat betekent dat voor de verhoudingen in de markt? In het am: jaarboek 2017 vinden marktpartijen alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche in één handig naslagwerk.

Het jaarboek wordt gedetailleerd uitgewerkt per marktsegment en in perspectief gezet door de redactie van am:. Ontdek in het am:jaarboek 2017 onder andere een overzicht van de marktaandelen van de levens-, schade en natura-uitvaartverzekeraars, de (technische) resultaten en solvabiliteitscijfers van alle individuele maatschappijen en achtergrondinformatie over verzekeringsmaatschappijen. Het jaarboek verschijnt bij voldoende interesse op intekening.

Lees hier alvast wat de overnames van Delta Lloyd en Generali door Nationale-Nederlanden en ASR betekenen voor de verhoudingen in de verzekeringsmarkt.

Reageer op dit artikel