nieuws

Matthes verruilt Delta Lloyd voor Hienfeld

Branche 2022

Johannes Matthes (39) is vanaf 1 november Chief Commercial Officer (CCO) en directielid van de directie van Hienfeld Assuradeuren. Matthes is nu nog commercieel directeur Schade, Inkomen en Zorg bij Delta Lloyd.

Matthes verruilt Delta Lloyd voor Hienfeld

Matthes (39) heeft meer dan 15 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Van 2002 tot 2010 heeft hij bij Movir carrière gemaakt. Hierna stapte hij over naar Delta Lloyd, dat sinds medio april onderdeel uitmaakt van NN Group. Bij Delta Lloyd vervulde hij verschillende managementfuncties vervuld, als laatste die van directeur Marketing & Verkoop Schade, Inkomen en Zorg.

Hienfeld is gevestigd in Diemen en heeft zich met name toegelegd op collectieve ongevallen-, zakenreis-, kunst-, cyber- en buitenlandverzekeringen.

Reageer op dit artikel