nieuws

Loyson vertrekt ook bij levensverzekeraar De Hoop

Branche 1026

Nadat hij eerder dit jaar al afscheid nam als directeur van Onderlinge ‘s-Gravenhage, is Pieter Loyson (62) sinds deze maand ook niet meer actief in dezelfde functie bij Levensverzekeraar De Hoop. Gilbert Pluym (55) volgt hem op. Pluym was sinds maart 2013 al statutair directeur bij De Hoop

Loyson vertrekt ook bij levensverzekeraar De Hoop

De Hoop is een herverzekeraar voor zware medische risico’s in de levensverzekeringsmarkt. Hierdoor kunnen mensen met een statistisch hoge kans op vroegtijdig overlijden toch een hypotheek of levensverzekering krijgen. Aandeelhouders zijn Aegon, Nationale-Nederlanden en Onderlinge ‘s-Gravenhage, die allen een evenredig deel van de aandelen bezitten.

Vertrek bij Onderlinge ‘s-Gravenhage

Loyson stond 21 jaar aan het roer van De Hoop, een jaar korter dan zijn directeurschap bij Onderlinge ‘s-Gravenhage, dat per 1 mei 2017 eindigde. Loyson werd bij Onderlinge ‘s-Gravenhage opgevolgd door Seada van den Herik, die overkwam van Zwiterleven. Van den Herik neemt vanaf deze maand ook de positie van Pluym over als statutair directeur bij De Hoop.

Reageer op dit artikel