nieuws

Arjan Bons verlaat moederbedrijf De Hypotheker

Branche 1598

Arjan Bons verlaat moederbedrijf De Hypotheker

Arjan Bons vertrekt als CEO van de Blauwtrust Groep, het moederbedrijf van De Hypotheker, Hypotrust en Quion. Bons (49) heeft aan de raad van commissarissen van de groep te kennen gegeven op zoek te willen gaan naar een nieuwe uitdaging.  CFRO Aldo Tognini neemt vanaf vandaag de verantwoordelijkheden van Bons waar.

Bons is op 1 januari 2011 als CFO in dienst getreden bij Blauwtrust Groep en heeft op 1 januari 2013 de verantwoordelijkheid van CEO op zich genomen. De groep is naast Quion, Hypotrust en De Hypothekers Associatie de afgelopen jaren verder uitgebreid met portfoliomanagement vanuit Dutch Mortgage Portfolio Management en distributiemanagement vanuit Conneqt.

Geruchten over verkoop

Kort voor de zomer waren er geruchten dat het bedrijf te koop zou staan. Bons ontkende dat toen stellig. “Om misverstanden te voorkomen vinden we het belangrijk te vertellen hoe het zit. Er ligt géén opdracht tot verkoop van Blauwtrust Groep of onderdelen daarvan bij een Amerikaanse zakenbank of andere bank”, zo stelde de nu vertrokken CEO toentertijd.

Reageer op dit artikel