nieuws

Albert Spijkman wordt nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer

Branche 2364

Albert Spijkman wordt nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer

Albert Spijkman is per 15 september benoemd tot divisievoorzitter van Centraal Beheer. Hij volgt Pieter Louter op, die recent is overgestapt naar Achmea Canada.

Spijkman werkt sinds 2012 bij Achmea als groepsdirecteur Strategie, Marketing & Innovatie. Daarvoor was hij geruime tijd partner bij VODW Marketing. Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur: “Met de benoeming van Albert is de directie van Centraal Beheer weer op volle sterkte en klaar voor de toekomst. Alberts ruime ervaring in marketing, digitalisering en innovatie is een belangrijk strategisch pluspunt bij het verder vormgeven van Centraal Beheer als toonaangevend verzekeringsmerk in de komende jaren.”

Oud-divisievoorzitter Pieter Louter vertrok per 1 september 2017 bij Centraal Beheer. Hij is de beoogd bestuursvoorzitter van Achmea Canada. De verzekeraar heeft plannen om in Canada samen met een partner een online verzekeraar te starten. Louter moet daar leiding aan gaan geven. Het is de bedoeling dat het online platform dat Achmea-onderdeel InShared gebruikt om innovatieve producten te ontwikkelen, ook in Canada wordt ingezet.

Reageer op dit artikel