nieuws

Decisio en Periscoop bijna toe aan conclusies over provisieverbod

Branche 1062

Decisio en Periscoop bijna toe aan conclusies over provisieverbod

Adviseurs hebben nog één week de tijd om de enquête over het provisieverbod op complexe financiële producten in te vullen. De bureaus Decisio en Periscoop zijn bijna zover dat ze conclusies kunnen gaan trekken.

Onderzoeksbureau Decisio evalueert in opdracht van het ministerie van Financiën het provisieverbod. Samen met Periscoop, het onderzoeksbureau van Peter Risseeuw, onderzoekt Decisio de markteffecten van het verbod. De bureaus laten weten al met veel partijen te hebben gesproken. Ze zeggen het punt te naderen dat ze conclusies gaan trekken en daarover rapport uitbrengen aan het ministerie.

Onderdeel van de evaluatie is een enquête onder financieel adviseurs. Die staat nog open tot en met 31 augustus.

Reageer op dit artikel