nieuws

Unirobe Meeus Groep maakt sprong naar paardensport

Branche 592

Unirobe Meeus Groep maakt sprong naar paardensport

Unirobe Meeus Groep tekende gisteren een intentieverklaring voor een langdurige samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). De ondertekening vond plaats tijdens de internationale top paardensport concours CHIO Rotterdam.

De KNHS en Meeus gaan volgens de verklaring samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport. “Paardensport is een van de mooiste sporten van Nederland. Het is stoer en uitdagend. Een echte levensstijl, want je raakt nooit uitgeleerd. Omdat de beoefening van paardensport ook risico’s met zich meebrengt willen wij er voor zorgen dat die risico’s zo veel mogelijk beperkt worden. Samen met Meeus gaan we kijken hoe we dit kunnen doen via innovatieve moderne middelen. Met voorlichtingscampagnes, preventie- en verzekeringspakketten speciaal gericht op de paardensport.”, aldus algemeen directeur KNHS Rens Plandsoen.

Coen Mom, bestuursvoorzitter van de Unirobe Meeus Groep geeft aan: “Als Meeus zijn wij in staat om echte maatwerk pakketten voor de paardensport community samen te stellen. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar en kunnen daarom altijd het beste uit de markt aanbieden. Daarnaast is de paardensport binnen Meeus een geliefde sport, waardoor we er trots op zijn dat we nu samen met de KNHS de paardensporters in Nederland optimaal kunnen gaan bedienen.”

Reageer op dit artikel