nieuws

Valentina Visser wordt nieuwe directeur Havelaar & van Stolk

Branche 2330

Valentina Visser wordt nieuwe directeur Havelaar & van Stolk

Valentina Visser wordt benoemd tot nieuwe directeur van Havelaar & van Stolk en Helviass Verzekeringen.

Visser is sinds november 2015 werkzaam als salesmanager bij Havelaar & van Stolk, daarvoor werkte ze als manager Intermediaire Distributie bij De Goudse. Haar benoeming tot directeur gaat in op 15 mei mits de AFM op die datum goedkeuring heeft gegeven. Visser neemt met haar benoeming het stokje over van Erwin van der Wal. Hij verlaat Havelaar per 9 mei 2017.

Leidende rol

“Het stemt ons trots dat wij de opvolger van Erwin uit eigen gelederen hebben kunnen selecteren. Valentina is een enthousiaste en energieke leider die zich vastbijt in haar werk, verantwoordelijkheid neemt en in oplossingen denkt. Daarmee is zij in onze ogen de juiste vrouw op de juiste plaats,” aldus de Raad van Commissarissen bij Havelaar & van Stolk. Havelaar & van Stolk is onderdeel van Allianz Nederland Groep NV.

Visser (1974) staat dit jaar genoteerd op de 34e plek in de am: top 50 powervrouwen. Vorig jaar stond zij nog op nummer 49.

Reageer op dit artikel