nieuws

De Goudse verliest opnieuw een CFRO

Branche 2113

De Goudse verliest opnieuw een CFRO

Joke Bakker-Jansen stopt als CFRO bij De Goudse. Ze heeft volgens het begeleidende persbericht “in goed overleg met de raad van commissarissen wegens persoonlijke overwegingen besloten met ingang van 16 mei 2017 terug te treden als statutair bestuurder.”

Bakker-Jansen begon haar functie bij De Goudse in november 2015. Bakker-Jansen: “Ik heb een heel intensieve en zeer leerzame tijd gehad bij De Goudse. Er is heel veel gebeurd in de afgelopen periode. Financieel staat De Goudse er goed voor met een solvabiliteitspositie in de top van de markt. De strategische herijking is afgerond en de contouren van de strategische change programma’s staan, het Solvency 2 raamwerk is goed verankerd in de organisatie, het management team is versterkt, zeer ervaren en uitstekend in staat om de uitvoering ter hand te nemen.”

Bakker-Janssen heeft anderhalf jaar op de functie gezeten. Haar voorganger Klaas Johan Roffel bekleedde de functie iets minder dan een jaar. Ook destijds werden persoonlijke redenen aangehaald als reden van vertrek.

Reageer op dit artikel