nieuws

Bastiaan Krol nieuwe directeur Allianz Nederland Corporate

Branche 1361

Bastiaan Krol nieuwe directeur Allianz Nederland Corporate

Bastiaan Krol is per 1 juli 2017 de nieuwe directeur van Allianz Nederland Corporate. Krol volgt hiermee Wilko Emmens op, die na zeven jaar als directeur van Allianz Nederland Corporate met pensioen gaat.

Krol doorliep van 2007 – 2009 een managementtraineeship bij Achmea. Van 2009 tot 2014 bekleedde hij daar verschillende management functies. De afgelopen twee jaar was hij verantwoordelijk voor property en liabilty underwriting bij Allianz Nederland Corporate. In zijn nieuwe functie richt Krol zich specifiek op de branches property/liability, marine/engineering en motorfleet.

“Allereerst wil ik Wilko bedanken. Zijn bijdrage aan het succes van Allianz in de midcorporate markt is enorm geweest. Wij zijn verheugd dat Bastiaan, met zijn uitgebreide kennis vanuit de eigen organisatie, deze rol gaat vervullen. Met zijn ervaring en competenties vormt hij de drijvende kracht in het behalen van onze groeidoelstellingen in de midcorporate markt,” vertelt Sjoerd Laarberg, CEO Allianz Nederland.

Reageer op dit artikel