nieuws

Overname in vergelijkingsland: verzekering.nl lijft gerust.nl in

Branche 1037

Overname in vergelijkingsland: verzekering.nl lijft gerust.nl in

Verzekering.nl, de vergelijker van vooral autoverzekeringen, neemt Gerust.nl over van de Vergelijkverzekeringen groep. Verzekering.nl is voor de helft eigendom van Eijgendaal & Van Romondt, nummer 44 in de intermediair top 100 van am:.

Eijgendaal & Van Romondt verzorgen ook de acceptatie en de schadeafhandeling van verzekeringen die via het platform worden afgesloten. Michael van Romondt zegt: “Verzekering.nl heeft de afgelopen jaren een zeer forse groei doorgemaakt. Deze overname is dus een logische vervolgstap.” Bezoekcijfers van de websites worden niet genoemd.

Al dan niet geholpen

De markt voor het online vergelijken van verzekeringen groeit volgens Van Romondt nog steeds aanzienlijk. “Verzekering.nl heeft als onafhankelijke partij laten zien dat er binnen de huidige vergelijkingsmarkt ruimte bestaat voor een betrouwbaar alternatief, waarbij bezoekers niet alleen kunnen vergelijken, maar ook direct een verzekering kunnen afsluiten, al dan niet geholpen door een van onze ervaren adviseurs.”
Verzekering.nl vergroot met de overname haar marktaandeel en bereik, vooral binnen het segment van de inboedel- en opstalverzekeringen.

Reageer op dit artikel