nieuws

Friss en Openclaims insurtech startups van het jaar

Branche 1348

Friss en Openclaims insurtech startups van het jaar

Fraudebestrijder Friss en Openclaims zijn tijdens de jaarlijkse Dutch Fintech Awards ex aequo gekozen tot insurtech startup van het jaar 2017. InsureApp, een startup van Risk Verzekeringen, eindigde achter de winnaars als tweede. Openclaims viel vorige week nog net buiten de prijzen tijdens NVGA am: Innovatieprijs.

Tijdens de Dutch Fintechawards werden Friss en Openclaims gekozen uit een longlist van 13 startups, actief in de insurtech sector. Friss werd gelauwerd voor haar fraudedetectieoplossingen, Openclaims won de competitie met haar innovatieve veilingconcept, waarmee ze verzekeraars helpt bij het inkopen en afwikkelen van autoschadeherstel.

NVGA am: Innovatieprijs

Met hetzelfde concept behoorde Openclaims tot de vijf genomineerden voor de NVGA am: Innovatieprijs die vorige werd toegekend aan de overstromingsverzekering van Neerlandse.

Reageer op dit artikel