nieuws

Wielink verlaat bestuur NVIA

Branche 1835

Wielink verlaat bestuur NVIA

Janthony Wielink maakt niet langer deel uit van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Inkomensadviseurs. Het zelfverkozen vertrek van Wielink past in de professionaliseringsslag die de vereniging wil maken.

Onlangs werd bekend dat het bedrijfsbureau van de NVIA is overgebracht naar Oostdam & Partners, met als doel de organisatie verder te professionaliseren. Deze week zijn er ook wijzigingen in het bestuur gekomen. De opvallendste ‘move’ is het vertrek van Janthony Wielink -Enkwest Opleiding & Advies- als bestuurslid. Samen met Leon van Maaren van de Goudse Verzekeringen was hij een van de initiatiefnemers van de NVIA al had hij volgens de vereniging al bij de aanvang aangekondigd maar kortstondig in het bestuur te willen zitten. “In eerste instantie om een goede vereniging met autoriteit neer te zetten, maar anderzijds ook om het domein PE en PA te integreren. Aangezien daar een dubbelrol zit voor Enkwest (en opleider en mede-bepaler binnen de NVIA) is thans voor Janthony Wielink het moment gekomen om uit het NVIA-bestuur te gaan.”

Nieuw bestuur

Het bestuur wordt nu gevormd door Peter Abelskamp ( voorzitter, Mercer), Leon van Maaren (secretaris, Goudse), Dignar van Onzevoort (CAK, penningmeester) en Gaston Merckelbagh (commerciele zaken, PR & marketing). Merckelbagh stapte onlangs op als directeur bij VSZ Assuradeuren.

Reageer op dit artikel