nieuws

Opnieuw topvrouw weg bij Delta Lloyd

Branche 6189

Opnieuw topvrouw weg bij Delta Lloyd

Hanneke Jukema is per 1 juni 2017 benoemd tot statutair Directeur Operations bij rechtsbijstandsverzekeraar DAS. Jukema (1964) werkt nu nog als directeur van ABN Amro Verzekeringen, de joint-venture van Delta Lloyd en ABN Amro. Andere bestuurders verlieten al eerder Delta Lloyd, in aanloop van de overname door NN Group.

Jukema, dit jaar nummer 20 in de am: top 50 powervrouwen, heeft uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening. Na haar studie Rechten aan de Universiteit Utrecht werkte zij voor verschillende verzekeraars en banken, waaronder Levob en de Amersfoortse. De afgelopen 17 jaar werkte Jukema in diverse functies binnen Delta Lloyd. In haar nieuwe rol bij DAS zal zij verantwoordelijk zijn voor de gehele klantgeoriënteerde operatie van DAS Holding.

Jukema is niet eerste topvrouw die het, in aanloop van de naderende overname, voor gezien houdt bij Delta Lloyd. Eind vorig jaar maakten Ingrid de Graaf, lid van de raad van bestuur, en directeur Particulier Schade Carola Wijkamp-Hermsen hun afscheid bekend. Wijkamp-Hermens gaat aan de slag bij Vivat.

Reageer op dit artikel