nieuws

Lindenhaeghe bij tien beste mkb-werkgevers

Branche 2130

Lindenhaeghe bij tien beste mkb-werkgevers

Lindenhaeghe is een van de tien beste werkgevers in het mkb. Op de lijst van ‘Best Workplaces 2017’ in Nederland neemt het opleidings- en exameninstituut de tiende plaats in. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd door Great Place to Work Nederland. In andere categorieën staan ook Dela, Lloyds Bank en Viisi in de top 10.

De hoge score is met name behaald doordat Lindenhaeghe afgelopen jaar deelnam aan het sport- en leefstijlprogramma van de Atleetfabriek: dat biedt medewerkers gelegenheid om te sporten en voedingsadvies. Andere pluspunten zijn volgens Great Place To Work de bedrijfsmassages, de ‘eigen kroeg’ waar gezonde lunches geserveerd worden en de manieren waarop succes gedeeld wordt.

Bij het onderzoek wordt medewerkers gevraagd hun oordeel te geven over 58 stellingen; daarnaast wordt het werkgeversbeleid geëvalueerd. Op beide onderdelen moet een minimumswcore worden gehaald. Lindenhaeghe is de enige onderneming uit de financiële branche die in de top 10 staat van mkb-bedrijven. ICT-adviesbureau Incentro voert die lijst aan.

Dela, Lloyds Bank en Viisi ook in top 10

Bij de grote organisaties hebben Dela (vijfde, net als vorig jaar) en Lloyds Bank (nieuw op de achtste plek) de top 10 gehaald. Daar is farmaceuticabedrijf Novo Nordisk volgens het onderzoek de meest aantrekkelijke werkgever. Viisi doet het goed met de tiende plaats in de categorie ‘Young & Small’ (vorig jaar elfde).

Reageer op dit artikel