nieuws

Collectief DAK gaat samenwerken met Aplaza voor koppeling software

Branche 1775

Collectief DAK gaat samenwerken met Aplaza voor koppeling software

Intermediairscollectief DAK slaat de handen ineen met verzekeringssoftwareleverancier Aplaza. Dankzij de samenwerking ontvangen adviseurs die aangesloten zijn bij DAK voortaan alle polisdocumenten van een volmacht- of een provinciale polis rechtstreeks in hun administratiepakket. Handmatig koppelen van documenten is daarmee verleden tijd.

Directeur Tim Rijvers van DAK, die de samenwerking met Aplaza gisteren bekrachtigde, noemt de deal “ketenintegratie in optima forma”. “Hoe meer marktpartijen de samenwerking aangaan met Aplaza, hoe meer toegevoegde waarde voor de adviseur. Vooral in het provinciale kanaal waar de mate van digitalisering verschilt per maatschappij, biedt de samenwerking met Aplaza meer gemak voor onze leden.”

Volgens Aplaza kan het koppelen van de verzekeringssoftware leiden tot een besparing van 1.000 uur per jaar per intermediair. Met een druk op de knop in het softwarepakket van de adviseur worden polissen via DAK automatisch opgeslagen in het klantdossier. Dubbel invoeren of documenten scannen is dan niet meer nodig.

Reageer op dit artikel