nieuws

Nieuw amweb, nieuwe reactiemodule

Branche 878

Nieuw amweb, nieuwe reactiemodule

Amweb heeft een nieuwe website. Frisser en moderner, en met nog meer mogelijkheden voor de redactie om nieuws en achtergrond te brengen. De indeling in branche, financiële planning, schade en pensioen is gebleven. Er zijn nieuwe rubrieken zoals Carrière en Cijfers. En reageerders krijgen meer mogelijkheden.

Reageren kan voortaan op twee manieren. Je kunt jezelf als gebruiker aanmelden bij Disqus. Dat kan overigens ook met je Twitter, Facebook of Google account. Je naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Gast

Je kunt ook de optie ‘gast’ aanvinken en reageren onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het duurt dan maximaal 1 minuut voordat je reactie zichtbaar wordt. Een emailadres wordt in alle gevallen gevraagd maar nooit getoond.

Wie als gebruiker is aangemeld, heeft meer rechten. Het is mogelijk om reacties omhoog en omlaag te stemmen en ook om reacties te vlaggen als ongepast. De redactie krijgt daar een melding van. Ook word je als gebruiker op de hoogte gehouden van nieuwe reacties.

Bezoekers

Amweb is het grootste vakpodium binnen de financiële dienstverlening en trekt maandelijks 120.000 unieke bezoekers. Dagelijks ontvangen 31.000 lezers de bekende nieuwsbrief am:signalen.

Reageer op dit artikel