nieuws

Keylane en Aplaza intensiveren de samenwerking

Branche 2247

Keylane en Aplaza intensiveren de samenwerking

Verzekeringssoftwareleveranciers Keylane en Aplaza hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Voor klanten van Keylane is het al mogelijk om via Aplaza informatie uit te wisselen met intermediairs. Aanvankelijk bleef dit beperkt tot het versturen van boekingsnota’s en kopie-polisdocumenten, maar de mogelijkheden zijn nu uitgebreid.

Het aanbod voor documentenuitwisseling is uitgebreid, laten de bedrijven weten. “Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een herinneringsbrief ten behoeve van Roydata. Daarnaast bieden we nu ondersteuning voor het uitwisselen van (ADN-)berichten, het doorgeven van offertegegevens en het direct deeplinken naar polis- of schadedetails.”

Efficiëntere bedrijfsprocessen
“Door de intensievere samenwerking met Aplaza kunnen we verzekeraars helpen hun bedrijfsprocessen nog efficiënter in te richten,” zegt Ralf Timmer, executive board member bij Keylane. “De gestroomlijnde digitale communicatie met intermediairs scheelt verzekeraars veel administratieve rompslomp. Nu we meer mogelijkheden bieden, tonen steeds meer klanten interesse.”

Intermediair digitaal bedienen
“We zijn blij dat we nu een groot aantal verzekeraars dat gebruikmaakt van de software van Keylane met ons uitgebreide aanbod van dienst kunnen zijn,” zegt Aplaza-directeur Marco Hendrickx. “Niet alleen is de koppeling voor verzekeraars interessant vanwege efficiencywinst, maar ook omdat ze de intermediair volledig digitaal kunnen bedienen. Door de efficiëntie en het gemak van de rechtstreekse digitale uitwisseling, kiezen intermediairs sneller voor producten van aangesloten verzekeraars. Ze beschikken daarbij altijd over actuele klantgegevens.”

Reageer op dit artikel