nieuws

Ingrid de Graaf verlaat Delta Lloyd

Branche 9405

Ingrid de Graaf verlaat Delta Lloyd

Ingrid de Graaf vertrekt bij Delta Lloyd. Dat heeft de verzekeraar woensdag bekend gemaakt. De Graaf heeft besloten Delta Lloyd te verlaten en haar loopbaan elders voort te zetten. Zij zal in het voorjaar van 2017 vertrekken nadat zij haar werkzaamheden goed heeft kunnen afronden en overdragen.

De Graaf is sinds 1999 in dienst bij Delta Lloyd en is sinds 2014 lid van de Raad van Bestuur. Daarvoor bekleedde zij verschillende directiefuncties binnen Delta Lloyd, waaronder als algemeen directeur van de Commerciële Divisie en algemeen directeur van ABN AMRO Verzekeringen.

Belangrijk aandeel
President-commissaris Rob Ruijter betreurt het vertrek van De Graaf. “De Raad van Commissarissen is Ingrid de Graaf erkentelijk voor haar bijdrage aan Delta Lloyd. Zij heeft een belangrijk aandeel geleverd aan het operationele en commerciële succes van Delta Lloyd. Wij wensen haar alle goeds voor de toekomst.”
Ingrid de Graaf over haar aanstaande vertrek: “Na ruim 17 jaar in diverse functies binnen Delta Lloyd werkzaam te zijn geweest, heb ik persoonlijk het besluit genomen om weg te gaan. Delta Lloyd is een prachtig bedrijf met geweldige collega’s, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging.”

Powervrouw
Vorig jaar was De Graaf nog de nummer 1 in de am:top 50 powervrouwen. De Graaf zei destijds over haar notering: “Ik zie dat een vrouw op dit niveau nog steeds een bijzonderheid is. Maar ik heb een enorme hekel aan het excuustruus-verhaal, ik ben minstens zo goed als een man en dát is waarom ik hier zit. Ik wil niet op bijeenkomsten als rariteit worden aangekondigd. Het is geen wapenfeit dat ik vrouw ben. Mijn talent, dat is wél een wapenfeit.”

Reageer op dit artikel