nieuws

Bezoekers amweb wantrouwen liefdesbetuigingen van aanbieders

Branche 1387

Bezoekers amweb wantrouwen liefdesbetuigingen van aanbieders

De liefde die verzekeraars en kredietverstrekkers in toenemende mate laten blijken richting het intermediair wordt vooral gewantrouwd. Dit blijkt uit de wekelijkse poll onder bezoekers van amweb

.

Bij diverse gelegenheden lieten verzekeraars recent blijken de band met het intermediair te koesteren of verder te willen faciliteren. Ook gevestigde en nieuwe geldverstrekkers op de hypotheekmarkten laten zich in dergelijke bewoordingen uit.
De amweb-bezoekers hebben er maar weinig fiducie in. Van hen onderschrijft 71% de stelling dat ook voor verzekeraars geldt dat zo de windt waait, waait hun jasje. De verzekeraars hebben het intermediair nu nodig, maar straks niet meer. Van de bezoekers is 29% nog vol zelfvertrouwen dat verzekeraars niet zonder het intermediair kunnen omdat ze niet zelf efficiënt het klantcontact kunnen onderhouden.

Deze week willen wij van u weten hoe u denkt over de visie van Jurjen Oosterbaan dat de branche zich vooral in het verleden liet kenmerken door een onderscheid in dealers en verslaafden.

[poll75]

Reageer op dit artikel