nieuws

Vergelijkingssoftware Rolls in AWI

Branche 376

Vergelijkingssoftware Rolls in AWI

CTS IT en Rolls Software gaan samenwerken. Het gevolg van deze samenwerking is dat het AWI-platform van de Edese softwareontwikkelaar wordt uitgebreid met een vergelijking op premies en verzekeringsvoorwaarden via Rolls. Het AWI-platform voorzag tot nu toe alleen in een vergelijking op premie.

Volmachtkantoren en serviceproviders, én hun subagenten, konden met de AWI-software al langer relaties en polissen beheren en een breed pakket aan schadeverzekeringen aanvragen, vergelijken, automatisch accepteren en sluiten. Via koppeling met Rolls wordt er een vergelijking op polisvoorwaarden toegevoegd. “Onze propositie wordt hierdoor waardevoller”, zegt Jacco Ursinus (rechts op de foto), directeur Commercie en Business Development van CTS IT. “En het levert klanten een beter advies op.”

Geen dubbele invoer meer
“AWI-gebruikers worden met de koppeling verlost van dubbele invoer”, vult Laurens Schoonhoven (links op de foto), commercieel directeur bij Rolls, aan. “De adviseur hoeft niet meer in Rolls te vergelijken en dan in een ander pakket de gegevens weer in te voeren. En de AWI-gebruiker kan naast premies ook op voorwaarden vergelijken. Dat levert de consument een beter advies op.”

Nedasco mede-initiatiefnemer
De koppeling tussen AWI en Rolls wordt als eerste gelegd bij serviceprovider Nedasco, die mede initiatiefnemer voor de samenwerking is. Bij Nedasco zijn meer dan 1.300 zelfstandige assurantiekantoren aangesloten. Beide partijen laten nog weten dat de komende periode andere gebruikers van AWI worden aangesloten. In totaal gaat het om ruim 6.100 gebruikers, behorend bij 24 volmachtkantoren en serviceproviders.

Reageer op dit artikel