nieuws

Bezoekers amweb hebben begrip voor hogere autopremie

Branche 152

Bezoekers amweb hebben begrip voor hogere autopremie

Het is geen leuke boodschap voor de consument, maar ook volgens een meerderheid van de bezoekers van amweb is het logisch dat autoverzekeraars hun premies opschroeven. Bijna tweederde (64%) onderschrijft de stelling dat de verzekeraars niet anders kunnen nadat ze jarenlang te lage premies hebben gehanteerd. 

Ruim een derde (36%) van de bezoekers vindt de boodschap maar moeilijk te verkopen. Zij onderschrijven de stelling dat de consument nu plotseling de rekening moet betalen voor mismanagement en inefficiëntie bij de verzekeraars.

Deze week willen wij van u weten hoe u staat in de discussie over een mogelijke uitbreiding van het provisieverbod. Het Verbond van Verzekeraars stelde deze week nog dat zij er niet voor gaan lobbyen bij de evaluatie van het provisieverbod in 2017.  Maar wat vindt u?

[poll72]

 

Reageer op dit artikel