nieuws

‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ enthousiast ontvangen

Branche 527

‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ enthousiast ontvangen

Natuurlijk waren we er. Op de am:dag 2016, 22 november in Utrecht. Hier werden de eerste exemplaren van ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ uitgereikt.

Op de AM:dag werden meer dan 2.000 mensen uit de verzekeringsbranche onder het motto ‘Stay tuned’ klaargestoomd voor de toekomst.

Een inspirerende dag over hoe je als adviseur en verzekeraar met nieuwe technologie (samen) de klant bedient. En waar iedereen het over één ding eens is: advies blijft vooral mensenwerk.

Eerste exemplaren ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ enthousiast ontvangen

Inspiratie delen voor een prachtige toekomst van ons vak
Op alle fronten bijblijven. Daar heeft de financiële adviesbranche een hele kluif aan. Zien wat er gebeurt, signalen oppikken en bepalen wat je daar als advieskantoor zelf mee kunt. Daar is bevlogen en duurzaam leiderschap voor nodig vinden we bij Avéro Achmea. Leiders die veranderingen in een turbulente omgeving vorm en richting geven. Leiders die anderen inspireren. Zodat we van elkaar kunnen leren hoe het ook kan. En we samen (door)bouwen aan resultaten die er blijvend toe doen. Voor onze klanten, adviseurs en het vak als geheel. Het thema ‘leiderschap’ stond dan ook centraal in onze aanwezigheid op de am:dag. In onze Voorzie-workshop ‘Samen voorop (blijven) lopen doe je met DISC’ gaven we bijna 70 bezoekers meer inzicht in hun manier van leidinggeven. En werden meer dan 150 exemplaren van ons boek ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ enthousiast ontvangen. Een boek vol leerzame lessen en praktische tips van financieel adviseurs over hun leiderschap. Inzichten die we bundelden na interviews met 13 gedreven leiders uit het adviesvak. Inspirerende gesprekken over keuzes maken, koers bepalen, lef hebben en ook durven loslaten.

221116teamhorsthuis IMG_1052


De eerste ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ was voor Robert van Twillert

We interviewden Robert van Twillert als eerste over zijn leiderschap en gaven hem dan ook graag het allereerste exemplaar van het boek. Robert is directeur/eigenaar van Meerwaerde Financieel Adviseurs. Hij doet er alles aan om de kantoornaam eer aan te doen: meerwaarde bieden door klanten persoonlijk te ondersteunen. Robert: “Je bent als leider deel van het geheel. En móet het goede voorbeeld geven om oprecht geloofwaardig te zijn.” Robert was blij dat hij het eerste boek in ontvangst mocht nemen. Kort na het interview in mei werd Robert namelijk ernstig ziek. Op dit moment revalideert hij nog volop. Robert: “Het is mij nog duidelijker geworden dat het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid nóg belangrijker is dan ik al dacht. Tijdens mijn langdurige afwezigheid hadden mijn medewerkers een goed kompas in handen.”

Pak ook uw leiderschap
‘Aanjagers, denkers en doeners’ is van kaft tot kaft gratis te downloaden op dewaardevanadvies.nl/boek.

Reageer op dit artikel