nieuws

Masterclass Lean Management voor advieskantoren

Branche 4574

Masterclass Lean Management voor advieskantoren

In elk bedrijfsproces zit verbeterruimte. Vaak verborgen in vaste patronen die er door de jaren heen zijn ingesleten. Door deze kritisch te bekijken, wordt duidelijk hoe je ze vanuit het perspectief van de klant verbetert.

Zo besteed je voortaan alleen nog tijd aan wat daadwerkelijk waarde toevoegt voor hem. Je werk sneller, efficiënter, tegen minder kosten én verhoogt de kwaliteit.

Ontdek hoe je jouw bedrijfsprocessen optimaliseert met de klant als uitgangspunt
In de Masterclass Lean Management maak je kennis met de Lean-principes. In een simulatieomgeving ervaar je zelf hoe verbeterprincipes werken vanuit klantperspectief. Je leert hoe je processen optimaliseert. Welke principes daaronder liggen. Wat dat met mensen doet en hoe dit werkt in de keten. Je gaat dus zelf actief aan de slag en benut zo je leerervaring maximaal.

“Tell me and I will forget. Show me and I may remember. Involve me and I’ll understand.”  Confucius

Hoe ziet het programma eruit?

  • aanleiding, achtergrond en doelstelling
  • theoretische inleidingen
  • leren zien met andere ogen
  • ‘live’ werken met praktische instrumenten
  • dialoog
  • ontwikkeling van het eigen actieplan: ‘de volgende stap’

Waar en wanneer?
De Masterclass Lean Management vindt plaats op 1 en 2 december bij het Nyenrode Lean Institute in Breukelen. Deze Lean-leeromgeving is in samenwerking met McKinsey, Nyenrode en ABN AMRO gecreëerd op het terrein van Nyenrode Business Universiteit. We ontvangen je beide dagen graag om 7.45 uur met koffie en thee. Het programma start om 8.00  uur en eindigt tussen 17.30 en 18.00 uur.

Wat kost het?
De kosten voor deze 2-daagse Masterclass bedragen €1.250,- per deelnemer. Diner en overnachting zijn optioneel en niet in deze prijs inbegrepen.

Wil je meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Simon de Witte via 06 106 065 12 of simon.de.witte@achmea.nl.

Schrijf je hier in

Reageer op dit artikel