nieuws

Detacheringstak Dekra neem failliete branchegenoot over

Branche 1078

Detacheringstak Dekra neem failliete branchegenoot over

Dekra People, de detacheringsdochter van het gelijknamige claims & exertisebedrijf, neemt branchegenoot Pragma Groep uit Tiel over. Pragma werd begin deze maand failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen. Pragma detacheert pensioenspecialisten bij onder meer pensioenuitvoerders en verzekeraars. Deze activiteiten gaan op in de nieuwe business line Leven & Pensioen die Dekra People eerder dit jaar opzette.

Sinds de oprichting in 2012 heeft Dekra People een gestage groei doorgemaakt. De interim schadeconsultants zijn gedetacheerd bij verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en volmachtbedrijven in Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels zo’n vijftig schadebehandelaars in dienst.

Nieuwe businesslines voor detachering
“Dekra People heeft bij verzekeraars inmiddels een zeer goede naam opgebouwd in de schadebehandeling”, zegt manager Daniëlle Emsbroek. “We willen, voortbordurend op onze goede reputatie, nieuwe business lines opzetten voor de detachering van vakprofessionals. Voor de uitbreiding van onze activiteiten viel de keuze op het specialisme Leven & Pensioen. Enerzijds omdat het vergelijkbaar is met schadebehandeling en anderzijds omdat verzekeraars ook voor deze diensten een belangrijke doelgroep vormen. Net als Dekra heeft ook de Pragma Groep een goede reputatie bij de verzekeraars opgebouwd; we hebben er dus alle vertrouwen in dat we haar activiteiten succesvol kunnen voortzetten en uitbreiden.”

Reageer op dit artikel