nieuws

Bezoekers amweb betreuren overname Delta Lloyd

Branche 3842

Bezoekers amweb betreuren overname Delta Lloyd

Een mogelijke overname van Delta Lloyd door Nationale-Nederlanden wordt lang niet door iedereen in de branche goed ontvangen. Een kleine meerderheid van de branche (54%) stelt het jammer te vinden als Delta Lloyd verdwijnt.

Vorige week kondigde NN Group aan de Amsterdamse verzekeraar over te willen nemen voor 2,4 miljard euro. Enkele dagen later wees Delta Lloyd CEO Hans van der Noorda het eerste bod van de hand omdat dit geen recht zou doen aan de vooruitgang die de verzekeraar heeft geboekt.
Van de bezoekers van amweb zou 54% het niet erg vinden als de overname alsnog afketst. Zij onderschrijven de stelling dat het aanbod alleen nog maar verder zal verschralen als Delta Lloyd verdwijnt. 46% noemt het echter een logische stap, gelet op de positie van Delta Lloyd en de markt “die vraagt om consolidatie.”

Deze week willen wij van u weten hoe u denkt over de realisatie van een totaalportaal waar alle financiële gegevens van consumenten staan. Een goed idee?

[poll67]

Reageer op dit artikel