nieuws

Verzekeraars lopen warm voor vernieuwd Adfiz Prestatie Onderzoek

Branche 1086

Verzekeraars lopen warm voor vernieuwd Adfiz Prestatie Onderzoek

Sinds de lancering in juni van de nieuwe opzet, hebben veel verzekeraars al belangstelling getoond voor het Adfiz Prestatie Onderzoek. TAF, Movir, Legal & General, Aegon, Allianz, De Goudse, Rialto/VAN (nu de Vereende), Unigarant en ASR hebben inmiddels aangegeven actief deel te willen gaan nemen aan het onderzoek. Ze gaan ook zelf adviseurs uitnodigen om hun ervaringen te delen. Adfiz hoopt voor 30 november 2.000 reacties vanuit het intermediair te krijgen. 

Alle aanbieders die nu al hebben aangegeven actief te willen deelnemen, hebben ook al het onderzoeksrapport dat in januari zal verschijnen besteld. De meeste andere aanbieders hebben het voorstel om actief deel te nemen nog in overweging. Wel hebben Nationale-Nederlanden en Nh1816 al het onderzoeksrapport besteld. “We verwachten dan ook op korte termijn een verdere uitbreiding vanuit aanbiedersperspectief”, aldus Joerie van Looij, woordvoerder namens Adfiz.

2.000 reacties voor 30 november
De brancheorganisatie wil voor 30 november 2.000 adviseurs bewegen om hun oordeel te geven over de prestaties van verzekeraars. Op amweb wordt u de komende periode op de hoogte gehouden over de voortgang en de uitkomsten van het onderzoek. Via deze link kunt u deelnemen  aan het onderzoek. 

 

Reageer op dit artikel