nieuws

Vanbreda stelt Erwin de Kroon aan als commercieel directeur

Branche 2908

Vanbreda stelt Erwin de Kroon aan als commercieel directeur

Erwin de Kroon is vandaag gestart als commercieel directeur bij Vanbreda Risk & Benefits B.V. Hij volgt hiermee Hans Visser op die Vanbreda per 1 juni heeft verlaten voor een functie bij Vivat.

Het nieuwe directielid werkt al vier jaar bij Vanbreda als manager pensioen en zorg & inkomen. “In deze hoedanigheid kent hij reeds vele zakelijke relaties en business partners van Vanbreda”, zo meldt het persbericht. “Uiteraard kent hij de organisatie van Vanbreda door en door en zal hij in zijn nieuwe functie verder vorm geven aan de groeiambities van Vanbreda.”

De Kroon werkte eerder bij Mandema & Partners en Van Lanschot Assurantiën in diverse management- en salesfuncties.

Nummer zestig
Het directieteam van Vanbreda bestaat verder uit Anton Bervoets als directeur operations en Pedro Matthynssens als algemeen directeur. Het intermediairbedrijf staat op nummer zestig in de top 100 intermediairbedrijven van Nederland (am:jaarboek 2015).

Reageer op dit artikel